23 de diciembre de 2010

BONES FESTES A TOTS ELS ALAQUASERS/ERES

En aquestes dates tan significatives, familiars i entranyables, INxA vol desitjar bones festes a tots els alaquasers i alaquaseres, passar aquesta recta final de l'any amb els sers volguts és un regal per a tots, sabem que són moments molt durs per a moltes famílies i per això volem que tothom tinga eixa sort necessària per tal de canviar aquesta difícil i complicada situació que estem passant, per tant hem de gaudir, compartir i somniar en aquestos moments i començar l'any 2011 amb bones expectatives i bona salut junt als nostres. Els nostres millors desitjos per al proper any: BONES FESTES I FELIÇ ENTRADA EN EL 2011 / BUENAS FIESTAS Y FELIZ AÑO 2011.




Independents per Alaquàs continua treballant i no descansa per tal de millorar aquesta situació. La visita a l'Associació A.M.I.A.R formada per discapacitats psíquics, físics i sensorials, els seus familiars i col·laboradors, celebrà el seu aniversari i INxA estigué amb ells per a felicitar-los, conèixer-los personalment i fer més estretes les relacions. L'acollida fou molt carinyosa i explèndida i a mes de repassar i comentar amb ells les activitats diàries i events de la data senyalada estigueren molt interessats amb les activitats i el camí que aquesta alternativa de futur per Alaquàs ha escollit. Una abraçada molt carinyosa per a tots ells de part d'INxA.






El passat dia 3 de desembre com és costum des de fa uns quants anys es va realitzar la benedicció, en la Parròquia de la Santa Creu, del Betlem que cada any munta l’associació l’Oroneta amb molt d’esforç i sacrifici. Al tradicional acte va acudir un gran nombre de veïns en la seua majoria del barri.


INxA va voler estar al costat d’aquesta associació i més a prop dels veïns per a tenir eco de les inquietuds d’aquestos. Els donem una enorme felicitació pel treball realitzat i les gràcies pel tracte tan amable i cordial rebut per la nostra visita.


Des d’Independents per Alaquàs fem una crida a totes les associacions del poble per a que ens comuniquen els actes de les seues agendes i així poder participar i presentar-nos d’una forma més personal amb totes elles.


Independents per Alaquàs ha estat aquest matí repartint el bulletí mensual de notícies amb un resum de les més significatives, per tal de que els ciutadans/es estíguen al corrent del que realment passa al poble a la vegada que ens donem a conèixer personalment repartint-lo en mà per tots els barris del poble.


Descarrega el butlleti de desembre 2010 fent click --> aci

9 comentarios:

Carles dijo...

Bon nadal a vosaltres també!!

Alberto dijo...

Feliz navidad y prospero año nuevo.

José Luís dijo...

Me parto el ojete

Anónimo dijo...

¿Por qué?, José Luis.

Alberto dijo...

hasta las felicitaciones les parecen mal... que gente!

Trini dijo...

Feliz navidad y que disfruteis en estas fechas tan señaladas con los vuestros. También para Jose Lus, aunque sea irrespetuoso.

Carmen Romeu dijo...

Bon nadal tots, y que tingau sort en 2011.

José Antonio dijo...

Feliz Navidad a vosotros también. Que disfruteis estos dias. Un saludo

Anónimo dijo...

FELIZ NAVIDAD PARA TODOS VOSOTROS Y QUE PARA EL 2011 VENGA ESE CAMBIO QUE TANTA FALTA NOS HACE